Optimér din tid med passiv indkomst

Hvis du som webbureau, IT-menneske, web-grafiker eller SEO menneske skal tjene al din indkomst i real tid, så er der ikke nok timer i døgnet. Derfor er det en god idé at finde områder for passiv indkomst, som du kan kaste dig ud i, og som kræver mindst mulig indsats fra din side.

Vi giver dig her en række muligheder og forslag til passiv indkomst, så du kan få frigivet tid til det, der er virkelig vigtigt for dig og din virksomhed.

Bliv partner for et produkt eller en service

Idéen med partnerprogrammer er en del af en trend, vi ser for øjeblikket med en masse små software start ups, der kæmper for at vinde kunders opmærksomhed. Ved at være med i et partner-netværk kan de sammen være med til at gøre hinanden stærkere.

Du skal som potentiel partner være opmærksom på, at du skal kunne stå inde for produktet. For dem du henviser, vil snildt kunne huske, hvem de fik idéen fra. Og derfor er du aldrig stærkere end det svageste software, du er partner for.

WordPress hosting

Har du jævnlig kontakt med kunder, der bruger billige webhoteller, men samtidig er ked af den høje nedetid og dårlige service, så kan det være en idé at sælge dem en cloud hosting aftale hos Skywalkr.

Skywalkr er et cloud hosting firma, der gør brug af nogle af de mest kraftfulde serverer på markedet hos Digital Ocean, Amazon og Google Cloud. Dine kunder får derfor et VPS uden nedetid og med mulighed for at skalere op i kraft og plads, når der er brug for det (fx omkring Black Friday).

Du kan, hvis du er partner af Skywalkr, sælge cloud hostingen til dine kunder, og derved selv tjene på salget. Så når du sidder til møde med en kunde, har du mulighed for at give dem en mere helstøbt service, der også har betydning for hvor stærkt et fundament, de har bygget deres site på.

Læs mere om Skywalkr her.

WP Pusher gør FTP overflødigt

WP Pusher er et plugin, der giver dig adgang til at opdatere dine kunders temaer og plugins uden at du skal rode med FTP.

Det fungerer ved at du installerer WP Pusher plugin’et på WordPress – på den måde arbejder du sammen med WordPress og prøver ikke at modarbejde det, som det nogle gange kan være tilfældet med FTP. WP Pusher bruger WordPress’ egne kræfter til at installere og opdatere nye versioner af temaer og plugins.

WP Pusher bruger GitHub, som kan bruges på alle hosting services så længe de bruger WordPress, det virker endda med de billige shared hosting services.

Du kan læse mere om WP Pusher her.

Leadfeader gør dine besøgende virkelige

Google Analytics er et kraftigt værktøj, der kan fortælle dig hvor mange besøgende du har og lidt om deres demografi, men det kan ikke fortælle dig, hvem de er. Her kommer Leadfeeder ind i billedet.

Leadfeeder arbejder sammen med Google Analytics for at give dig præcis information om hvilke personer og fimaer, der har besøgt dit site, og hvad de er interesserede i. Du kan selv bestemme, hvilken type leads, du vil se og sætte parametre såsom hvilke sider, dine leads skal have besøgt eller hvor mange.

Når dine parametre er sat op, har du mulighed for at få en mailnotifikation hver gang interessante leads har besøgt dit site, for Leadfeeder kan også selv sortere uinteressante fra.

Leadfeeder er et kraftfuldt værktøj, der bruger dine Google Analytics data og tager det skriftet videre. Derfor anbefaler Skywalkr altid Leadfeeder. Men er du i forvejen bruger af systemet har det en ekstra gode, der er særlig interessant i denne sammenhæng. Du kan få provision for at henvise nye kunder til Leadfeeder.

Dermed kan du ved at anbefale Leadfeeder til dine kunder ikke kun skabe værdi for dem som brugere, men også dig, der henviser.

Du kan læse mere om Leadfeader her.

Tænk kreativt og tjen flere penge

Dette var bare 3 muligheder for at skabe en passiv indkomst. Men der er flere veje at gå for at skabe en passiv indkomst. Du kan sælge produkter fra dit site eller plads på dit site kan være et produkt i sig selv.

Du kan også producere og sælge temaer og plugins til WordPress over fx Theme Forest eller Mojo. Her skal du være særligt opmærksom på markedets store konkurrence, der kan have en betydning for, hvad du reelt kan tjene ved at sælge et tema her i forhold til at yde hvert enkelt kunde samme service.