Gør din webshop klar til Black Friday

Shoppingens store højtid er lige rundt om hjørnet. Dagen, hvor nye som gamle kunder strømmer til din webshop for at tage del i en efterhånden gammel tradition med gode tilbud – vi taler selvfølgelig om Black Friday. Du har som butiksejer forberedt dig godt, for varerne står klar, og nu mangler du bare de mange ordrer. Men noget går galt, din side eller langsom eller går ned.  Med en bedre hosting, der giver dig mulighed for at opskalere kapaciteten når du har brug for det, kan du blive helt klar til Black Friday.

Black Friday giver pres på din Woocommerce Webshop

Dit store problem omkring Black Friday er pladsmangel, og her taler vi altså om din virtuelle plads. For der er trangt i butikken på sådan en dag, og der er ikke nok plads til, at alle dine kunder kan være der. Nogle af dem bliver måske endda skubbet ud af forretningen. Desuden er der trangt ved kassen, så nogle potentielle kunder opgiver måske handlen og går til en anden butik i stedet.

Med pladsmangler mener vi egentlig de ressourser serveren har til rådighed og her er det især computerkraft CPU og hukommelse (RAM) der spiller ind.

Custom VPS giver mulighed for at skalere op

Problemet er dog hurtigt og nemt løst, hvis du altså ikke lige bruger webhoteller, men det vil vi slet ikke ud i her. Løsningen hedder VPS, hvilket står for Virtuel Privat Server. Her har du, som navnet også indikerer, din egen virtuelle server. På den måde undgår du bl.a. nedetid og andre problemer, som du kan læse om i her.

Den mest relevante fordel ved VPS, når vi nærmer os Black Friday, er, at du nemt kan skifte størrelse på din server og give den flere kræfter. Du kan altså udvide butikken med et større lokale så at sige. På den måde sikrer du, at der er plads til dine kunder, og at de ikke går forgæves.

Og når du nu har et større lagerlokale, så er det godt med en stærk lagermedarbejder, og her kommer CPU og RAM ind i billedet. Tilsammen giver de din webshop langt mere kraft til at håndtere de mange ordrer, der kommer ind sådan en dag. Dermed undgår du, at siden bliver langsom eller helt går ned.

Det er ikke alle selskaber, der tilbyder en VPS-service, og især hvis du er en e-commerce-virksomhed, så er det værd at overveje, når du skal ud og vælge hosting. Skywalkr er en af de virksomheder i Danmark, der tilbyder denne service. Hos os er er det muligt, fordi vi ikke har vores egne servere men lejer os ind hos store virksomheder som Google og Amazon. På den måde kan vi tilbyde jer plads på en virtuel server, der i ikke går ned, og hvor pladsen kan variere i størrelse.

Så lad shoppingen begynde!