Skywalkr sikkerhed

Skywalkr er udviklet med et meget højt sikkerhedsniveau. Det gælder både den driftsmæssige sikkerhed på serverne, den fysiske sikkerhed i datacentrene, og via serveradgangene for både kunder og Skywalkr selv.

Datacenter sikkerhed

Da Skywalkr er bygget ovenpå Digital Ocean (men også for vissse kunder Google Cloud og Amazon AWS) medfølger den meget høje sikkerhed,  som findes i deres datacentre. Det gælder en ekstrem høj sikkerhed for den fysiske adgang til serverne, infrastruktur, og strømforsyning. Et setup der sikrer en oppetid der ligger meget tæt på 100%.

Software opdateringer

Alle Skywalkrs linux servere patches regelmæssig, så snart nye sikkerhedopdateringer kommer ud. 

Skywalkr Opdatering og sikkerhedspakke

Ønsker du at vi varetager alt opdatering og sikkerhed i  WordPress applikationen?
Med Skywalkrs sikkerhedspakker  tager vi ansvaret for at WordPress sitet til enhver tid er sikret forsvarligt.

Overvågning af servere

Alle Skywalkrs servere monitoreres intensivt, så uregelmæssigheder i performance opdages hurtigt. Derved undgåes langt de fleste nedbrud allerede inden de sker.  Skywalkr  har også 24/7 oppetids overvågning af alle servere, applikationer og databaser.

Adgange

Adgang til en Skywalkr server sker kun krypteret via SFTP / SSH. Alle passwords er på minimum 2o tegn, og kan ikke være genkendelige ord. Vi gemmer aldrig passwords i klar tekst.

Backup

Vi har backups af alle filer og databaser.  Backup rutinen kører hver nat og der gemmes dagligt i 2 uger, samt en række ældre backups som er 3 – 4 uger gamle.

SSL / https

Alle WordPress sites på Skywalkr vil som udgangspunkt blive opsat krypteret. Vi trækker SSL certifikater fra Let’s Encrypt og det er en gratis service for alle sites på Skywalkr, uanset abbonement. Andre SSL certifkater kan instaleres manuelt efter aftale.

Firewall

Alle servere konfigureres med en IP table baseret firewall. Denne firewall tillader kun trafik på følgende porte:  TCP port 22 (ssh), 80 (HTTP),  og 443 (HTTPS).

Mail

En Skywalkr server opsættes med en postfix mailserver, så webapplikationerne (WordPress) kan sende mails ud. Der er blokeret for indadgående mails til serveren i firewallen.