Om Skywalkr

Skywalkr startede i 2015 i København med en mission: At bygge det hurtigste og nemmeste WordPress hostingmiljø til glæde for bureauer, freelancere, konsulenter, grafikere og alle andre der udvikler websites på WordPress platformen.

Skywalkr er startet af Thomas Hartvigsen, der som webudvikler var utilfreds med kundernes ofte langsomme og besværlige hosting firmaer. Ønsket var at samle alle kunderne ét sted med de bedste betingelser for nemt og hurtigt at udrulle sites, og få dem til at køre så hurtigt så muligt.

Skywalkr er til alle virksomheder der har et WordPress site, og henvender sig særligt til de som designer og udvikler WordPress websites, og vedligeholder dem til dagligt.

Vi har kunder i alle mulige brancher, fra enkeltmandsvirksomheder uden ansatte til virksomheder med flere tusind ansatte. Fælles for alle er, at de ønsker et stabilt og frem for alt lynhurtigt WordPress hosting.

Skywalkr er bygget oven på de bedste cloud hosting udbydere: Digital Ocean, Google Cloud Platform og Amazon Web Services. Vi gør det nemt for alle at få hostet deres WordPress site på den bedst mulige hardware og infrastruktur.