Skywalkr Support

Skywalkr giver dig hurtig, kompetent support. Vi kan hjælpe dig med alt relateret til hosting og hastighedsoptimering af websites.

Kontakt Support

Skriv til os her på info@skywalkr.dk, eller ring til os på +45 71 99 62 42

FAQ – Technical

Hvor er mit website fysisk placeret?

Vi lejer servere hos DigitalOcean (verdens næststørste hosting-udbyder efter Amazon). Valget er faldet på dem på grund af deres suveræne infrastruktur og API, høje sikkerhed samt ikke mindst gode support. Digital Ocean er fra USA, men har hosting-faciliteter over hele verden. Skywalkrs servere til danske kunder står i Amsterdam, som er tættest på DK. Afstanden fra DK til Holland er relativt lille, og den gode infrastruktur opvejer mange gange den ekstra distance sammenlignet med et hostingcenter i Danmark.

Hvordan overvåger I websites og undgår nedetid?

Alle Skywalkr-servere har overvågning på server-niveau og på app-niveau. Det vil sige, at der kører et site på serveren, som vi tester på løbende i forhold til, om databasen også svarer. Vi får øjeblikkelig alarm døgnet rundt og handler omgående, så evt. nedetid bliver absolut minimal. Hos Skywalkr har det højeste prioritet at undgå, at der nogensinde sker denne form for nedbrud.

Hvilke typer af websites / teknologier kan I hoste?

Vi hoster hovedsageligt WordPress-websites, som er bygget på PHP og MySQL, men vi tilbyder også hosting for websites, der er bygget på tilsvarende teknologi, fx Joomla og Drupal. Desuden hoster vi andre typer af hjemmesider bygget med HTML, CSS og JS. Vi hoster ikke hjemmesider bygget på Microsoft-teknologi.

Hvordan peger jeg mit website mod jeres servere?

Når du tegner en abonnementsaftale hos Skywalkr, modtager du en mail med instruktion i at færdiggøre dit setup.

Tilbyder I at hoste domæner og mail?

Vi tilbyder ikke et integreret produkt, der kan hoste både domæner og mail. Vi tilbyder dog at med af flytte dit domæne & DNS til en anden DNS service  samt at pege domæner mod Skywalkrs servere.

Hvordan får jeg adgang til mit site?

Du får en SFTP / SSH og adgang til dit site. Hvis du vælger at få præ-installeret WordPress, får du en superadministrator-adgang til WordPress.

Hvad med https / SSL-certifikater?

Som en del af alle abonnementer tilbyder vi SSL-certifikater gennem letsencrypt.org uden ekstra omkostninger for dig. På forespørgsel kan vi også levere andre certifikater.

FAQ abonnement

Hvem er Skywalkr?

Skywalkr ApS er en Dansk virksomhed stiftet i 2015 med CVR nummer 37420190

Hvordan betaler jeg for hosting?

Du får en faktura udstedt at Skywalkr ApS, betalinger er for 12 måneders hosting.

Hvordan bliver abonnementet fornyet?

Abonnementet bliver automatisk fornyet årligt eller månedligt for kunder der betaler med kreditkort.

Du får besked i god tid ca. 15-30 dage før fornyelsen, så der er god tid til evt. at stoppe abonnementet hvis du har brug for det.

Hvordan opsiger jeg et abonnement?

For kreditkort-kunder på aftaler Standard og Professional, kan du opsige abonnementet i login området. For VPS kunder skal du bare slette din server fra interfacet og betalingerne stopper derefter.

Ellers Skriv til info@skywalkr.dk. En hostingaftale kan opsiges helt op til fornyelsesdatoen.