Skywalkr Support

Skywalkr giver dig hurtig, kompetent support. Vi kan hjælpe dig med alt relateret til hosting og hastighedsoptimering af websites.

Kontakt Support

Skriv til os her på info@skywalkr.dk, eller ring til os på +45 71 99 62 42

FAQ – Teknisk

Hvor er mit website fysisk placeret?

Vi lejer servere hos DigitalOcean (verdens næststørste hosting-udbyder efter Amazon). Valget er faldet på dem på grund af deres suveræne infrastruktur og API, høje sikkerhed samt ikke mindst gode support. Digital Ocean er fra USA, men har hosting-faciliteter over hele verden. Skywalkrs servere til danske kunder står i Amsterdam, som er tættest på DK. Afstanden fra DK til Holland er relativt lille, og den gode infrastruktur opvejer mange gange den ekstra distance sammenlignet med et hostingcenter i Danmark. Derudover er Holland en del af EU, således at opbevaring af data er i overenstemmelse med overholdelse af GDPR.

Hvordan overvåger I websites og undgår nedetid?

Alle Skywalkr-servere har overvågning på server-niveau og på app-niveau. Det vil sige, at der kører et site på serveren, som vi tester på løbende i forhold til, om databasen også svarer. Vi får øjeblikkelig alarm døgnet rundt og handler omgående, så  nedetid bliver absolut minimal. Hos Skywalkr har det højeste prioritet at undgå, at der sker nedbrud, og når det så sker alligevel at handle hurtigt for at få serveren op igen.

Hvilke typer af websites / teknologier kan I hoste?

Vi hoster hovedsageligt WordPress-websites, som er bygget på PHP og MySQL, men vi tilbyder også hosting af  bygget med HTML, CSS og JS. Vi hoster ikke hjemmesider bygget på Microsoft-teknologi, samt andre typer open source CMS som Joomla eller Drupal.

Hvordan peger jeg mit website mod jeres servere?

Når du tegner en abonnementsaftale hos Skywalkr, modtager du en mail med instruktion i at færdiggøre dit setup.

Tilbyder I at hoste domæner og mail?

Vi tilbyder ikke et integreret produkt, der kan hoste både domæner og mail. Vi tilbyder gerne hjælp til at flytte dit domæne & DNS til en anden DNS service  samt at pege domæner mod Skywalkrs servere.

Hvordan får jeg adgang til mit site?

Du får en SFTP / SSH og adgang til dit site. Og du får du en superadministrator-adgang til WordPress, når du opretter en aftale hos os.

Hvad med https / SSL-certifikater?

Som en del af alle abonnementer tilbyder vi SSL-certifikater gennem letsencrypt.org uden ekstra omkostninger for dig. På forespørgsel kan vi også levere andre certifikater.

FAQ abonnement

Hvem er Skywalkr?

Skywalkr ApS er en Dansk virksomhed med CVR nummer 29630283

Hvordan betaler jeg for hosting?

Alle aftaler betales via faktura.

Hvordan bliver abonnementet fornyet?

Abonnementet bliver automatisk fornyet årligt.

Hvordan opsiger jeg et abonnement?

Skriv til info@skywalkr.io